söndag 8 maj 2011

galna ungarnas helg

idag bor vi på en gata däör barnen kan springa rakt ut från dörren ner till en lekplats, de kan även springa in hur som helst hos alla grannar som också har småbarn och norpa leksaker hej vilt. de kan även djupdyka i sandlådan och sedan springa rakt in i huset. Det blir mycket jobb om jag säger så!! på ett sätt längtar jag till den dagen vi flyttar in i vår lägenhet och det är  lite avstånd till allt detta roliga men jobbiga, barnen är verkligen i en svår ålder när det gäller ditt och mitt och dela med varandra.Mina tankar går runt mycket just nu gällande uppfostran.

torsdag 5 maj 2011

spontana dagen

är det idag. Jag älskar spontanitet så denna dag livade helt klart upp! Jag har svårt att följa 4hörn och gå i samma mönster hela tiden. Jag tappar tillslut gnistan och all brist på motivation.

den spontana dagen idag bestod av att vi åkte för att rösta inne i stan. Där sprang vi på en god väninna som var ute med barnen. Det hela slutade på en glassbar med en ljuv, om än något kaloririk lunch i form av 3kulor,mjukglass,strössel och kaffe. Ja men ibland måste man få en sockerkick med tanke på den neddragna kolhydratmängden jag numera kör. Efter en härlig lunch bar det hemåt och ungarna kutade iväg fortare än kvickt till lekplatsen.
Väl på lekplatsen kom andra föräldrar och joinade oss och jag fick mig en god kopp kaffe,preis vad som behövdes när huöret började tryta.Perfekt spontanitet!

som avslutning på en fin dag hoppas jag att barnen somnar inom kort så jag får göra samma sak*s*

onsdag 4 maj 2011

solen skiner

men kallt. Jag skall strax palta på mig lite kläder och bege mig för några timmars total avkoppling hos 2 väninnor. Det blir barnfritt, kaffe och bara ta det lugnt. Nu vid frukosten sade mannen: -åh älskling kan du inte göra sånthär oftare?!
Vaddå tänkte jag
-Jo jag tycker det är så mysigt när du åker iväg till dina vänninor så jag och barnen får massa mysig kvalitetstid tillsammans bara vi 3.Jag får känna ansvaret och verkligen engagera mig.

WooW vilken man jag har!!

tisdag 3 maj 2011

vaknade upp

till ett mindre världskrig kändes det som. En dotter som gallskrek,hade bajsat ner hela sängen och en förvirrad gapande man som försöker reda ut allt detta. i denna galenskap väcker maken sonen som sover jämte mig och väcker mig så fint med en riktig "fint" i huvudet med strl 25 fötter, AJ!

Tittar ut genom fönstret och ser ett snötäckt landskap den 3emaj. Mina stackars blomsterplanteringar är helt utslagna vilket nästan får mig att gråta en tår då jag lägger mycket energi på dessa blommor.

nu dagens höjdpunkt med tidning och kaffekopp och sedan in till specialen och kolla läget.

vi hoppas på en fridfullare dag än starten på den blev

måndag 2 maj 2011

behöver inte alltid vara som experten säger

när vi stod och tvättade barnvagnen förrut(som verkligen behövdes) så kom jag tänka på ett ämne som kom upp på föräldragruppen i fredags. Barnmorskan deklarerade ut med buller och bång att så fort man får barn så sviktar relationen. man  har inte tid för varandra och det blir kris. ja för att tillägga så skulle 60%gå isär innan barnets 4års dag tydligen.

-Nä inte alls! som min dotter säger. behöver inte alls vara så. jag och min man har blivit starkare i vår relation för varje barn vi fått. Vi tar oss tid och tar hand om varandra, vågar hitta på saker. Vi gifte oss 4 månader efter första barnet kom och natten innan bröllopet ven kolikskriken tätt i vår lägenhet och det blev inte många timmars sömn. Jag är lyckligt gift ändå,älskar och respekterar min man varje dag. Så nää sluta med att berätta hur livet som föräldrar är för där finns ingen manual!

söndag 1 maj 2011

jag fick en intressant kommentar

i ett tidigare inlägg som handlade om detta är en sponsrad blogg eller inte. jag citerar kommentaren:

"hej, en nyfiken fråga... absolut ingen kritik utan bara för att jag är nyfiken. Är det så att du får någon ersättning från leverantörerna när du har med bilder på deras produkter?

Jag kände inte riktigt igen din vanliga bloggstil från innan, då hade du aldrig med produktnamn eller bilder.
kram på er i solskenet, hoppas ni hinner njuta lite av solen trots städröj på vinden."

NAJ NAJ NAJ! jag är inte sponsrad och vet inte om jag skulle acceptera att vara det heller faktiskt. Något av det tråkigaste jag vet i en blogg är när folk lägger upp en massa tävlingar och massa babbel om olika produkter just av den anledningen att de är sponsrade.

Jag har valt att lägga upp bilder i min blogg denna gång då jag inser att det blir lite trevligare för läsaren samtidigt som det bli mer konkret om vad jag skriver.

Jag har ett väldigt brett sortiment av produkter i mitt liv och tycker det kan vara kul att visa ett litet axplock av allt det jag använder.

Visst skulle ett företag skicka en tackgåva för att jag lägger upp deras produkter så skulle jag väl säga tack men skulle därmed inte fortsätta lägga upp produkter av den anledningen  att jag får gåvor,bidrag osv

nej min blogg skall vara unik. den skall ge en liten hint om mitt liv som den jag är och det kan det ju inte bli om jag blir påverkad av sponsorer