måndag 18 april 2011

Men oj vad fort det gick!

när värmen kom! inte alls beredd och E skulle givetvis ha på sig sommarkläder för: -nu seru mamma det är sommar,solen skiner. Ja och så blev det. Tänk den som ändå hade sommarkläder. Förmår mig verkligen inte att köpa sommarkläder till strl gravidmage vecka 33. Ännu en anledning till att vara trött på att vara gravid.

Idag tillbringades hela eftermiddagen på lekplatsen till min stora glädje då jag haft barnen själv en hel dag för första gången sedan mitten av Mars då jag blev inlagd på sjukhuset. En spännande natt väntar för att se hur kroppen reagerar.

Värmen är hjärtligt välkommen i vilket fall, trots bristen på sommargravid kläder.
Ja för gravidkläder i övrigt har ju blivit en total omöjlighet att få tag i känns det som,eller vad tycker ni andra mammor? Eller ja dom finns men då är det små lyxigare affärer som erbjuder detta och grädden på mosen blir ju också priset som får en att halvt tuppa av.
När jag väntade sonen kunde man hitta mammakläder på både Kapp Ahl och Lindex mfl, varför sluta? inte blir vi mindre gravida i Sverige inte. Vi har visserligen idag ett tacksammare mode för en gravid kvinna med mycket tunikor och leggins men man behöver fortfarande ibland en riktig uppsättning med mammakläder där man kan dra alla byxor upp till tuttarna. Önskar jag hade haft bättre kunskap inom sömnad så hade jag kunnat bli en rik j*vel tror jag.

Nu gos med sonen som fluffar omkring bland mina kuddar i sängen

3 kommentarer:

Emelie sa...

Varför sa du inte det när du var här? Jag har nog ett gäng sommarkläder liggande som du kan få låna. Du ska kolla på H&M, där köpte jag alla mina gravidkläder.

LillaMinne sa...

finns en liten hörna med mamalicous på stockage i knalleland. Annars finns det ju på nätet en hel del, om man gillar mamalocious, Hyffsade priser tyckte jag när jag köpte deras kläder. väldigt bekväma ialla fall.

crazyjezzie sa...

Emelie: hade inte en tanke på detta!

Lilla Minne. tack för tipset, detta var jag helt ovetandes om