torsdag 28 april 2011

tystnaden sänker sig

när köttbullar och makaroner får mätta 2 hungriga små munnar som för en kort stund gjorde lite väl mycket väsen av sig. 2 trötta barn och en trött men glad mamma efter en eftermiddag i solskenet med lek,kaffe och trevligt sällskap som kom och hälsade på.Solen är allt bra trevlig men tar mycket stryk på de små som snart lär somna gott i sina sängar så deras mamma kan sätta sig och plugga databaser.

Imorgon dags för föräldrautbildning där jag åter igen lär känna mig något utittad som blivande 3 barns mor som har sina funderingar bland de andra blivande förstagångsmammorna.

Sedan helg!! det blir en mysig valborg med grillning och goda vänner..och vila! oj vad jag skall köra med maken hehe,någon nytta får han ju göra för sina matlådor*s*Nä skämt åsido men när man väll kopplar av tryter orken.

Vad gör ni andra i Valborg?

2 kommentarer:

Emelie sa...

Egentligen borde jag fira förlovingsdag med maken och titta på när demonerna bränns men det får nog bli en date med böckerna istället.

crazyjezzie sa...

men tänk på att den bokdejten ger dig många trevliga år framöver som du faktiskt kan spendera med din man och äta en dyr middag!